Jun 15, 2012

Soccer Rugs

There is European Soccer championships running at the moment. I love to watch soccer but it takes a lot of time in front of TV. As a woman (able to do two things at the same time) I crochet in front of TV. And here are the results so far.Futiksen EM-kisat täyttävät television illat aika hyvin. Olen aina seurannut futiksen arvokisoja suurella mielenkiinnolla ja niin teen nytkin. Kisojen seuraaminen vie kuitenkin yllättävän paljon aikaa illoista ja olenkin keksinyt virkata samalla. Aloitin valkoisesta puuvillaisesta putkimatonkuteesta ja siitä innostuttuani olen kaivanut muita matonkudejämiä työstettäväksi. Nyt on jo neljä "futisvessanmattoa" valmiina.Jun 12, 2012

Beautiful Story

One of my hobbies is urban exploration. The finnish rural is full of abandonned houses and I like to take photos of those. I collect my photos in the other blog which you´ll find here: Kaunis Tarina.Täytän satunnaisen aktiivisesti toista blogiani, Kaunis tarina. Jos olet kiinnostunut vanhoista asioista, historiasta ja rähjäromantiikasta, suosittelen tutustumaan blogiin.

Jun 5, 2012

Eija´s Garden, Ruotsinpyhtää

Eija´s Garden is an open garden nearby us. I visited the garden today and here are some pictures from the garden.

Kävin tänään tutustumisretkellä Eija´s Gardenilla. Puutarha on avoin matkailijoille (10e pääsymaksulla:) ja sijaitsee Loviisan ja Kotkan välillä, vanhan Ruostsinpyhtään Ahvenkoskella. Puutarhan omistaa Eija Klaucke. Puutarha on pieni, mutta mielenkiintoinen tyylien sekamelska. Paljon kasveja mahtuu hehtaarille. Puutarha ei ollut pilkuntarkasti vapaa rikkaruohoista ja se oli itse asiassa seikka, joka ilahdutti minua: kaikki puutarhan ratkaisut olivat sellaisia, että ne ovat ihan tavalliselle ja tavallisissa varoissa olevalle ihmiselle mahdollisia. Puutarhan yhteydessä on taimimyymälä, jossa oli todella hyvälaatuisia -ja ikävä kyllä myös sen mukaisesti hinnoiteltuja- taimia. Matkaani tarttui arovuokko, syysvuokko, valkokukkainen pikkutalvio, niittyhumala ja valkokukkainen korallikeijunkukka.

Tässä ottamiani kuvia puutarhasta:Jun 2, 2012

Teacher Gifts

As a teacher I loved when I got some gifts from the pupils and their families. Therefore I like to give some teacher gifts for my kids' teachers, as well. That´s a nice way to thank them for their work I really do appreciate. In my opinion the gift does not need to be a big thing. This year I made brooches and lollipo flowers as cards.


Kun itse työskentelin opettajana, tykkäsin tosi paljon lahjoista, joita lapset ja vanhempansa antoivat minulle. Pidän tärkeänä antaa myös omien lasteni opettajille ja kasvattajille pienen muiston, kiitoksena siitä työstä, mitä he tekevät. Lahjan ei tarvitse mielestäni olla kovin iso, vaan ajatus on tärkein. Tänä vuonna tein rinta/kassikorut ja tikkarikukkia korteiksi.