May 16, 2012

Elämä On Haasteita TäynnäSain Susannan Työhuoneelta itse Susannalta haasteen. Se onkin eka tässä blogissa, joten tietysti otan haasteen vastaan. Haasteessa oli Susannan kehittelemät kysymykset, joihin minun tulee vastata, joten tässä tulee:

1. Mistä tulit tänään iloiseksi?
Tulen päivittäin aina vaikka mistä iloiseksi -onneksi! Tänään ilahduin erityisesti useamman oppilaani lämpimistä jäähyväisistä, vaikka siinä on aina toki haikeuttakin mukana. Lisäksi pari ihan hassua tekstiviestiä kaverilta. Iltapäivällä kävin valokuvaamassa kukkia ja ilahduin siitä, kuinka mukava fiilis oli maata kuivalla nurmella auringonpaisteessa ja saada vielä aikaiseksikin oikeasti onnistuneita kuvia!
2. Inhoatko jotain julkkista? Ketä ja miksi?
En, mikä syy minulla olisi jotain tuntematonta ihmistä inhota? Ihan absurdi jo ajatuksenakin :D On toki esimerkiksi näyttelijöitä, joiden näyttelijäntyötä en arvosta yhtä paljoa kuin joidenkin toisten, mutta ei siinä inhosta ole kyse. Ylipäätään taidan inhota aika vähän ihmisiä, vaikka joidenkin käytöstä en voikaan ehkä sietää...
3. Elämäsi tähtihetki?
En oikein osaa ajatella tällaista. En osaa suhtautua asioihin sillä tavalla erityisinä, enkä toisaalta juurikaan pohdi asioita jälkikäteen (jos nyt sen enempää etukäteenkään).
4. Romanttisinta, mitä sinulle on koskaan tehty?
Kyllä se taitaa olla poikakaverin PYÖRÄILY 20 asteen pakkasessa liki 10 kilometriä luokseni!
5. Onko elämässäsi jotain, mitä kadut? Haluatko kertoa, mitä se on?
Tapanani ei ole juurikaan katua asioita. Yleensä ajattelen, että pahempiakin seurauksia aiheuttaneilla teoilla on aina ollut jotain merkitystä sille, mitä nyt olen. Toki on paljon asioita, joita olisin voinut harkita huolellisemmin ennen hommaan ryhtymistä. Merkittävin näistä ehkä on se, että olisin voinut antaa itseni kasvaa ja itsenäistyä hieman pidempään rauhassa.
6. Mukavin lapsuusmuistosi?
Näen koko lapsuuteni varsin mukavana aikana. Hyvin vähän on huonoja muistoja ja mukavia taas paljon. Ehkä parhain ajanjakso moneltakin osin on se aika, kun asuimme perheen kanssa Tansaniassa.
7. Jos saisit säätää yhden lain, mikä se olisi?
Jokaisen suomalaisen tulisi osallistua tunne- ja vuorovaikutustaitojen sekä lasten rakastavan kasvatuksen säännölliseen kurssitukseen.
8. Turhin tavarasi?
Voi luoja, niitä on paljon, koska tavaraakin on paljon. Piikkimatto on aika turhake, vaikka silloin tällöin sitä käytinkin....
9. Mitä et uskalla tehdä, vaikka haluaisit?
Vaikka mitä: olla yksin ja riippumaton esimerkiksi. Tehdä päätöksiä, joista olisin varma.
10. Minkä kirjan luit viimeksi?
Sain äitienpäivälahjaksi suomalaisista perennoista kertovan kirjan ja sitä olen nyt lukenut joka ilta sunnuntaista asti. Kirja on kuitenkin perheraamattua paksumpi, joten tuskin se tulee valmiiksi ihan hetkessä... Työn puolesta taas olen töissä lueskellut Liisa Keltinkangas-Järvisen temperamenteista kertovaa kirjaa. Minun pitäisi tilata lähiaikoina Malisen Häpeä-teokset, ne kiinnostaisi kovasti omistaa omassa hyllyssä.
11. Pahin pelkosi?
Kai se liittyy sairastumiseen. Tai siihen, ettei vaan jaksa tai pärjää. Ja juurikin niihin liittyviin tunnetiloihin.
Jatkan haastetta eteenpäin kahteen muuhun blogiin, joita Susannan Työhuoneen lisäksi jaksan lueskella aktiivisesti. Eli Päivänpesän Elämän Katja ja Pienen Piharemontin Annu, vastatkaapa seuraaviin keksimiini kysymyksiin:
1. Mitä tekisit, jos olisit takuuvarma, että asia onnistuisi?
2. Mitkä ovat suurimmat paheesi?
3. Mitkä piirteet ihmisissä ärsyttävät sinua?
4. Mihin ihastut muissa ihmisissä?
5. Mitkä ovat arkesi merkittävimmät aikavarkaat?
6. Jos opiskelisit nyt uuden ammatin, mikä se olisi?
7. Mikä on keväässä parasta?
8. Jos sinulla olisi rahaa ylettömästi, mitä ratkaisuja tekisit / teettäisit pihaasi?
9. Mikä on kaunein perenna?
10. Mikä siinä mullan möyhimisessä niin viehättää?
11. Minkälaisia asioita pelkäät tai jännität?


(ps. tulppaaninkuvat ovat tämänpäiväiseltä valokuvausreissultani tuohon naapurikylän sipuli-istutuksille -laitan lisää kuvia erilliseen postaukseen! )

No comments:

Post a Comment

Thank you for the message! -Leena