Apr 28, 2012

Spring Flowers

I bought today the first summer flowers and settled those down on the same placies as last year:
Tänään oli ihanan lämmin päivä! Ostin torilta ensimmäiset kesäkukat ja asetin ne samoihin paikkoihin kuin viime vuonnakin. Aiemmin minulla ei ole ollut missään pelargonioita -alan selvästikin vanhenemaan, kuten moni muukin asia on jo pitkään osoittanut...Vessanpöntössä olevat ruosteiset "naulat" on kerätty ohi kulkevalta rautatieltä. Sieltä löytyy vaikka mitä aarteita tällaiselle hamsterille. Lapsilta jäi talven jäljiltä parit niin huonokuntoiset kumpparit, ettei kelvanneet enää kierrätykseen, siispä aitaan lisättiin neljä uutta "kukkapurkkia".

6 comments:

 1. Pönttö pihassa olisi jo mulle liikaa, mutta nuo saappaat on ihanat!

  ReplyDelete
 2. Pönttö on muuten paskakaivon kannen päälle aseteltu...:P

  ReplyDelete
 3. Hei, tämähän on kiva löytö, blogisi! Alan heti seurata! Itselläni oli yhteen aikaan kirpparilta kannettu lavuaari maahan upotettuna sireenin juurella. Puoliso ei ollut kamalan innostunut, eikä siitä kyllä kauniin suihkulähteen tahi lammen näköistä saanut tekemälläkään, hämähäkit ja etanat siellä viihtyivät lintujen sijasta, joten luovuin siitä. Vaan nyt kun tuota ihanaa pönttöäsi katsoin, niin voisin kaivaa sittenkin lavuaarin esille kukkia varten!

  ReplyDelete
 4. Hei Saara, kiva kun löysit ja tervetuloa uudelleen! Lavuaarihan on loistava kukkapurkki, kun sen vaan somistaa nätisti :)

  ReplyDelete
 5. Vanhuus ei tule yksin...Nyt, 34-vuotiaana, olen laittanut sekä daalioita että gladioluksia kasvamaan. Pari vuotta sitten ne olivat niin mummokasveja, että olisin vannonut, etten ikinä moisia pihaani ota. *Hmph* Hauskat nuo saappaat! :)

  ReplyDelete

Thank you for the message! -Leena